Julfest 2021

On 4 december, 2021, in Okategoriserade, by Melker Johnsson

Skellefteå Strokeförening kunde glädja sina medlemmar med ett smakligt julbord på Nya Arken den 3 december. Ett fyrtiofemtal hade hörsammat inbjudan och en okulär bedömning visar att det var fler kilon som gick ut ur lokalen jämfört med de som gick in ett par timmar tidigare.

I samband med måltiden passade ordförande Roger Wikström på att informera lite om läget i föreningen. En uppmaning var bland annat att det behövs fler som kan engagera sig i styrelsearbete för att föreningen ska kunna fortsätta bedriva sin verksamhet. 

Ett generöst lotteri avslutade en kalori- och energirik julfest.

Efter sommarens utmaning med HittaUt så fick Ulf Fjellstedt och Roger Wikström presentkort för fina prestationer.
 

Comments are closed.